ÓZONTECHNOLÓGIÁS AUTÓKLÍMATISZTÍTÁS és FERTŐTLENÍTÉS


GARANTÁLTAN FERTŐTLENÍTÉS ÉS SZAGTALANÍTJA AZ AUTÓ KLÍMÁJÁT, SZELLŐZŐRENDSZERÉT, ÉS AZ UTASTERÉT.

Cím: 1181 Budapest, Madách Imre u. 51. (bejelentkezéssel)
MIÉRT VÁLASSZA AZ ÓZONTECHNOLÓGIÁS KlÍMATISZTÍTÁST?

Az ózon teljesen biztonságos, 100% vegyszermentes fertőtlenítő hatású vegyület ami nem csak a klímát, szellőzőrendszert hanem a jármű egész utasterét fertőtleníti és egyben szagtalanítja. Az ózon a kezelés alatt az egész szellőzőrendszert átjárja, ezért annak teljes felületét fertőtleníti. Az ózon más vegyszeres klímafertőtlenítő szerekkel szemben nem hagy hátra egészségre káros maradványszert, nem tesz kárt az autó elektromos rendszereiben, nem hagy foltot a kárpiton. A kezelés után rövid idő alatt önmagától tiszta oxigénné alakul.
A rendszeres fertőtlenítés nagyon fontos mert az autók belső terét gyakorlatilag ellepik az olyan baktériumok, mint a kellemetlen bélproblémákat okozó E. coli, vagy az ételmérgezéshez hasonló tüneteket okozó Bacillus cereus. A kutatók ezeken kívül Staphylococcusokat és különböző fajtájú penészgombákat is találtak a gépkocsikban.

ELŐZZE MEG A KLÍMA OKOZTA BETEGSÉGEKET!


Az autóklíma használata során a szellőzőrendszerben kicsapódó pára miatt keletkező nedves környezet kedvező körülményt teremt a különböző penész és gombafajták megtelepedésének. Ezeknek a megtelepedett penésznek a spórái a szellőzőrendszer használata során az utastérbe jutva komoly egészségügyi veszélyt jelentenek az autóban utazókra. Az elhanyagolt autóklíma valódi veszélyforrás ami a "nyári megfázásos" tünetek nagy részét okozza! A penészgomba elszaporodásukat jelzi a kellemetlen szag is, ami az autóklímából árad.

Ne várja meg, amíg a saját autóklímája megbetegíti, hanem gondoskodjon a megfelelő autóklíma tisztításról! Az ózonos tisztítás hatékony módja ennek a műveletnek, amivel nemcsak a maximális tisztaság biztosítható, de a kellemetlen szagok is teljesen megszüntethetőek az egész utastérben!

HA EZEKET A PROBLÉMÁKAT TAPASZTALJA


- Az autóklíma vagy a szellőzőrendszer kellemetlen szagot áraszt..
- Visszatérő megfázásos (torokfájás, orr-dugulás, tüsszögés) tünetei vannak..
- Az autó utastér kárpitja kellemetlen szagú..
- Ha Ön allergiás..
..vagy csak szeretné megelőzni ezeket.

Hívjon minket!

Az ózonos fertőtlenítéssel ezek egyszerre megoldhatók!

JELENTKEZZEN BE MOST: +36305530303

A KEZELÉS GARANTÁLTAN FERTŐTLENÍTÉS ÉS SZAGTALANÍTJA AZ AUTÓ KLÍMÁJÁT, SZELLŐZŐRENDSZERÉT ÉS UTASTERÉT

AZ ÓZONOS AUTÓKLÍMA TISZTÍTÁS FOLYAMATA

Az autó utasterében egy nagy teljesítményű mobil ózongenerátort helyezünk el. Az autó szellőző rendszerét belső keringtetésre kapcsoljuk majd a ventilációt közepes teljesítményre állítjuk. A belső levegőkeringtetéssel azt érjük el, hogy nem a külső levegőt, hanem az autó utasterében lévő, nagy koncentrációjú ózonnal telített levegőt keringteti körbe, így az ózon az egész szellőzőrendszert átjárja és elpusztítsa a megtelepedett baktériumokat, gombákat és polleneket. A kezelés időtartama 25-30 perc, az idő lejárta után az utasteret 5 percig szellőztetjük, hogy az ózonkoncentráció az egészségügyi határérték alá csökkenjen. Mivel az utastérben is nagy koncentrációban van jelen az ózon ezért az eljárással nem csak az autó szellőzőrendszerét hanem az egész utasteret fertőtlenítjük és szagtalanítjuk!

MIÉRT A LEGHATÉKONYABB AUTÓKLÍMA TISZTÍTÓ ÉS FERTŐTLENÍTŐ AZ ÓZON?

Az ózon gáz halmazállapotú. Átjárja a teljes klíma és szellőzőrendszert, eljutva még a legeldugottabb részekre is.
Az ózon 99,9 %-os hatékonysággal pusztítja el a kórokozókat.
A nagy koncentrációjú ózont az eljárás során az autó utasterén keresztül juttatjuk a szellőzőrendszerbe,
így az ózon erős fertőtlenítő hatása az autó utasterében is elpusztítva az ott lévő kórokozókat.

MIÉRT VÁLASSZON MINKET?

Az ipari és a lakossági ózonos fertőtlenítés terén a legnagyobb tapasztalattal rendelkező cég vagyunk Magyarországon. Professzionális gépeink, és a több éves szakmai tapasztalat a garancia arra, hogy a ránk bízott feladatott megfelelően végezzük el. Az ózonos kezelésnél a kívánt hatás eléréséhez megfelelő ózonkoncentráció és behatási idő szükséges. (Sokan végzik ezt a szolgáltatást, bármiféle szakmai hozzáértés nélkül, olyan gépeket használva ami teljesen alkalmatlan a feladat elvégzésére, ezzel a megrendelő egészségét veszélyeztetve.) Ezek méréséhez speciális műszerre van szükség amellyel Magyarországon csak a mi kollégáink rendelkeznek.
Az ózon alkalmazása felelősségteljes feladat, és mi ehhez mérten járunk el.
FONTOS INFORMÁCIÓ

Az ózonos kezelésnél a kívánt hatás eléréséhez megfelelő ózonkoncentráció és behatási idő szükséges. Ezek méréséhez speciális műszerre van szükség amellyel Magyarországon csak a mi kollégáink rendelkeznek. A műszeres mérés nagyon fontos része az eljárásnak mert csak a megfelelő értékek biztosítják a kívánt eredmény elérését.